Wat heb je nodig?
- een groot, rond brood ( een soort 'boule', ik kocht het bij de AH )
- ham in vierkantjes gesneden
- kaas of mozzarella
- oregano en Provençaalse kruiden
Eerst verwarm je de oven voor op 180*. Snijd eerst horizontaal 'strepen' in het brood, maar snijd niet helemaal tot de bodem. Snijd daarna verticaal het brood, ook niet tot de bodem. Er ontstaan nu kleine vierkantjes. Hiertussen doe je ham en kaas. Zorg dat je bij ieder vierkantje ham en kaas hebt, dat is het lekkerst ( tenminste.. Als je van ham en kaas houd haha ). Als dat klaar is, strooi je de oregano en kruiden over het brood.
Hij is nu klaar om in de oven te gaan! Zet hem ongeveer 15 minuten in de oven, maar blijf wel even checken. Wanneer de kaas goed gesmolten is & de korst goudbruin ( maar zeeeeeker niet zwart ) dan is hij goed.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten