Pagina's

6.11.13

Life hacks #1 FOOOOOOD

Heee! Soms zijn er van die dingen waarbij je denkt 'is daar geen oplossing voor' of 'kan dat niet makkelijker' of 'er zou een superlekkere oplossing voor kunnen zijn'. Daarom heb ik voor jullie een aantal artikelen met life hacks om wat leuke truucjes en dingen te laten zien om je leven makkelijker te maken :D vandaag: food hacks!


Iets leuks dat ik laatst zelf ook heb geprobeert... Je snijd een vierkant uit een broodje en die gooi je in de pan. Dan doe je het ei in het vierkant, en wanneer deze niet meer zo flubby is, doe je er een plakje ham en kaas bij. Hierna doe je het vierkantje er weer op. #jummyinmytummy voordeel: snel, je brood is geroosterd achtig en de kaas lekker gesmolten.


Super easy en jummy cheeseburgers! 


Leuk voor pasen of speciaal ontbijten :-) bak wat bacon (of gewoon ham) en leg dat in het deeg wat je in een bakje hebt gedaan. Eitje erin, kaas en peper en zout erbij, ziet er leuk & lekker uit!


Leuk voor in de zomer :) als je een ijsvorm iets hebt, kun je er sprite of ander sap in doen, met gummy bears erbij..... Jum!

Dat was het voor vandaag :D

x





Geen opmerkingen: