Pagina's

30.8.13

Back to school: lunch tips!

1.Broodje gezond
Nodig: kaas, ham of kipfilet, komkommer, tomaat.
Haal een lekker pistoletje en beleg deze met kaas, sla, kipfilet, komkommer en tomaat! Echt iets om naar uit te kijken op school :D als extraatje kun je ook ei gebruiken!
Deze lunch kun je aanvullen met je standaard drinken, en wat fruit.

2.Turkse koude wrap
Nodig: wrap, sla, kipfilet, kleine gesneden groentes/geschaafde wortel.
Warm de avond vantevoren een wrap op ( 10 seconden in de magnetron ) en beleg hem met kipfilet, sla, groentes of geschaafde wortel en rol deze op. Snijd er kleine rolletjes van. De rolletjes bewaar je in de koelkast en de volgende ochtend kun je deze meenemen naar school! Jummy :) 
Deze lunch kun je aanvullen met je standaard drinken, en wat vers fruit of salade, die ik hieronder beschrijf :D

3.Salade
Nodig: sla, komkommer, croutons, geschaafde wortel, stukjes kip of ham, eventueel kaas.
Dit is een luchtige lunch, heerlijk om te combineren met de wrap van hierboven ;D. Een salade! In een klein lunchbakje strooi je wat sla, komkommer stukjes, croutons, wortel, ham of kip en eventueel kleine plakjes kaas. Wel een kleine vork meenemen, haha!

4.Broodje gebakken ei!
Nodig: tijd ( haha ), een ei, brood
Voor dit broodje heb je 's ochtends tijd nodig! Je bakt een eitje op zoals jij dat wilt, en doet het op een broodje. In een bakje en klaar!

5.Lekkere drankjes!
Smoothie: neem eens iets anders naar school mee dan je standaard flesje water, en ga voor een smoothie. Deze kun je 's ochtends maken, met een blender. Niets lekkerder dan vers fruit, toch?!
Warme thee: Is het buiten koud en heb je behoefte aan iets warms? Maak 's ochtends thee en neem het mee in een thermoskan!
Ice tea met ijs: is het juist bloedheet buiten, en wil je iets kouds? Dan kun je ijsblokjes chrunchen en deze in een flesje met icetea stoppen :D. Je kunt ook je flesje een nacht in de vriezer stoppen, en hem 's ochtends eruit halen, zo is het wel moeilijker om te drinken, want vaak is het bij de lunch nog bevroren, haha!

Ik hoop dat jullie wat lunch-inspiratie gehad hebben, eetse!

Beau

Geen opmerkingen: