Pagina's

4.1.15

Warm blijven in de winter

De winter in Nederland is zo onvoorspelbaar, maar no matter wat het weer is, ik heb het altijd koud in de winter. Daarom heb ik vandaag een aantal tips voor de koukleumpjes!



1. Thee. Veel thee. Heel veel thee. Of in ieder geval warme dranken. Het helpt echt! 

2. Laagjes. Als je in Nederland woont moet je met laagjes om kunnen gaan haha. Hempje, shirt, trui, vest, jas, nog een jas... 


{ bron: tumblr } 

3. Neem altijd een dikke trui mee. Waarschijnlijk zei je moeder dit ook altijd, maar goh, had maar geluisterd hahaha. Als je ergens heen gaat ( visite/winkelen/whatever ) en je hebt een t shirt aan, en je krijgt het koud is het heel handig om een trui bij je te hebben! ( Oh, en als je moeder het zegt en je wilt per se geen trui mee, en je krijgt het later toch koud, geef dat dan vooral niet toe. )


4. Leg een kruik onder je dekens bij je voeten. Superwarm! Ik heb echt 24/7 koude voeten en dit werkt echt goed :)


5. Sokken, sloffen, fuzzy socks, huissokken, ALLES! Probeer koude voeten te voorkomen want als je eenmaal koude voeten hebt, hebt je het de hele dag koud.

6. Handwarmers. Even in de magnetron of in kokend water. ( DIY: maak van fleece stof een klein vormpje, vul deze met rijst... Je eigen handwarmer! ) 

7. Draag als je naar buiten gaat nooit van die hele dunne handschoentjes, al helemaaaal niet als het regent. Zo koud!

Dit waren een paar tips om deze winter niet te veel kou te lijden.

Q: heb jij nog een handige tip?


XOXO

Geen opmerkingen: