Pagina's

22.5.15

Spam je blog!



Hoi! Vandaag eens een compleet ander artikel; jullie mogen je blog spammen! Ga lekker los in de reacties haha. Ik ben nog op zoek naar wat leuke, kleinere blogs om te volgen en zelf helpt het mij enorm, dus het leek me leuk om dit ook eens voor jullie te doen! Er zijn alleen wel een paar regeltjes om het leuk te houden:

- niet vaker dan 2x een reactie achterlaten
- laat ( ook ) een linkje naar een artikel achter

Wees een beetje creatief, dan valt je reactie op! En... Heel veel succes haha!


XOXO

4 opmerkingen:

Unknown zei

Spammen, dat kan ik wel. ;-) Leuk dat het mag!

Ik wil graag een linkje plaatsen naar mijn blog: http://dansenindestorm.nl/ en naar een van mijn meest gelezen artikel. Dat doe ik omdat ik hoop dat anderen er iets aan zullen hebben! Het artikel heet "7 dingen die je niet moet zeggen tegen iemand met een angststoornis". Ik hoop dat mensen er iets van leren. :-)
http://www.dansenindestorm.nl/niet-zeggen-bij-angststoornis/

Myrthe zei

Hoi! Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Myrthe en ik ben de blogger achter Precious Lifestyle. Zoals de naam al zegt, vind je op mijn blog voornamelijk lifestyle-gerelateerde artikelen, zoals DIY's, boeken, reviews en positiviteit. Ik hoop dat je even een kijkje neemt!
preciouslifestyle.wordpress.com

Merel zei

Wat leuk dat je dit doet zeg! Ik heb net mijn fotodagboek online gezet, misschien dat je het leuk vindt om een kijkje te nemen? http://merelhenranna.blogspot.nl/2015/05/mijn-fotodagboek-13.html

Floor zei

Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Floor en op mijn blog http://themomentsoftoday.blogspot.nl/ schrijf ik over alle dingen die ik leuk vind. Je kunt dan denken aan dingen over fashion, beauty, films, boeken etc! xx